انتخاب نواب خاص از سوى امام دوازدهم، در واقع ادامه و توسعه فعالیت شبكه ارتباطى «وكالت» بود كه گفتیم از زمان پیشواى نهم به صورت فعّال در آمده، و در زمان امام هادى و امام عسكرى - علیهما السلام - گسترش چشمگیرى یافته بود، و اینك در زمان امام قائم به اوج رسیده بود. وظایف و فعالیت هاى اساسى نوّاب خاص را مى ‏توان در چند مورد زیر خلاصه كرد:

الف - پنهان داشتن نام و مكان امام

گرچه امكان رؤیت حضرت مهدى - عجل الله تعالى فرجه - در دوران غیبت صغرى براى نوّاب خاص و برخى از شیعیان وجود داشت و گهگاه دیدارهایى صورت مى‏ گرفت  امّا به دلیل مشكلات ى، هر یك از نواب اربعه در زمان خود موظف بودند از بردن نام حضرت و افشاى محل او در سطح عمومى خوددارى ورزند. زیرا در غیر این صورت، جان امام از سوى حكومت وقت به خطر مى ‏افتاد. این ت استتار و پنهانكارى، دقیقاً بر اساس دستور و راهنمایى خود امام صورت مى ‏گرفت. چنانكه روزى ابتدأ او بدون اینكه سؤالى از حضرت در این باره شده باشد، توقیعى به این مضمون خطاب به محمد بن عثمان (سفیر دوم) صادر شد:

كسانى كه از اسم (من) مى ‏پرسند، باید بدانند اگر سكوت كنند بهشت، و اگر حرفى بزنند جهنم (در انتظار آنان) است. چه، اینان اگر بر اسم واقف شوند، آن را فاش مى ‏سازند و اگر از مكان آگاه شوند، آن را نشان مى ‏دهند. 


امام زمان امام ,مى ,زمان ,خاص ,نوّاب ,صورت ,در زمان ,نوّاب خاص ,فعالیت هاى ,هاى اساسى ,اساسى نوّابمنبع

مهدى (ع) در منابع شیعه

غیبت كبرى

وظایف و فعالیت هاى اساسى نوّاب خاص

نواب خاص

غیبت صغرى و كبرى

دیدار حضرت مهدى (ع)

تولد امام زمان

مشخصات

آخرین جستجو ها

آذر فلز پایون آهنگ خرید اینترنتی لوازم یدکی لودر manis.rozblog.com بهرام گذار ddpch trading ویلا جا استراحتگاه امن شما خرید بهترین ترازوی رادین ماینر و ارز دیجیتال بست وب